Fűtés tervezés

radiátor csere

A tökéletes fűtésrendszer kiválasztása

Az épületünk fűtésrendszerét úgy érdemes megválasztanunk a fűtés megtervezése előtt, hogy az a lehető legjobb hatásfokkal, valamint energiamegtakarítással rendelkezzen. Napjainkban egyre jobban fejlődik és egyben szigorodnak is az építési feltételek, ezért mindenképp érdemes elsősorban alacsony hőmérsékletű fűtési rendszert választanunk otthonunk fűtés ellátásra.

Energiatakarékos fűtési rendszerek

Legyen szó új vagy felújított építésű otthonról manapság az energiatakarékos fűtési rendszerek igen széles választékban megtalálhatók a piacon, amelyek közül biztos megtaláljuk azt, amely megfelel minden igényünknek.

Kondenzációs gázkazán

Többféle fűtési rendszer közül választhatunk, de az egyik legnépszerűbb, valamint a legjobb hatékonysággal bíró megoldás a kondenzációs gázkazán, amely a különösen magas hatásfok mellett rendkívül alacsony károsanyag kibocsátási szinttel rendelkezik, így még környezetünket is védhetjük.

Profi szakemberek

Bármilyen fűtési megoldást is szeretne beépítettni otthonába számíthat ránk! Cégünk nagy szakmai múlttal rendelkező tapasztalt profi szakemberei kedvező áron vállalják az Ön fűtés rendszerének megtervezését, telepítését és beüzemelését. Minden munkánkra garanciát vállalunk!

Kapcsolatfelvétel

Hívja ügyfélszolgálatunkat még ma az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkelkívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 – 20:00 között a +36 (30) 882 3000 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Related Post

radiátor csere

Radiátor csereRadiátor csere

Radiátor csere – 06 (30) 882 3000 Valami gond adódott a fűtéssel? Netán elavult, régi radiátora kilyukadt, csöpög? Esetleg régi típusú radiátorait szeretné modernebbekre cserélni? A radiátorok, vagy a fűtésrendszer