Duguláselhárítás Budaörs Vízvezetek szerelés

Vízvezetek szerelés

Vízvezeték Szerelés Budaörsön és környékén ingyenes kiszállás

Tisztelt Ügyfelünk!

Ha Önnek vízvezeték-szerelési problémája van, akkor nálunk a helye! Budaörsön és környékén megbízható és tapasztalt vízszerelő csapatunk áll az Ön rendelkezésére.

A következő szolgáltatásokat kínáljuk Önnek:

Csaptelepek, sarokszelepek, elzárók és szifonok cseréje.
Hagyományos WC tartályok és falba épített WC tartályok cseréje, WC csészék cseréje.
Mosogatógép és mosógép bekötés, új csőhálózat kiépítése lakáson belül és kívül.
Csőtörések és ázások megszüntetése.
Zuhanykabin és zuhanytálca beépítése.
Fürdőkád, mosdókagyló és mosogató cseréje.
Fűtési rendszerek felújítása, termosztátok, elzárók és radiátorok cseréje.
Dugulások elhárítása: lakáson belül és épületen kívül.
Szolgáltatásainkat magas színvonalon, megbízhatóan és gyorsan végezzük el. Tapasztalt szakembereink precíz és alapos munkát végeznek, hogy Ön teljes elégedettséggel távozzon.

Bízza ránk vízvezeték-szerelési problémáit, és garantáljuk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek.

Kérjük, hívjon minket bármikor a nap bármely szakaszában, és mi azonnal segítségére leszünk. 0630 882 3000

Üdvözlettel

A Budaörsi Víz szerelő csapata.

 

Tisztelt Budaörsi Lakos 

Ha Önnek vízvezeték-szerelési problémái vannak, akkor szakértő csapatunk a segítségére lehet. Bármilyen típusú WC-tartály javításával és cseréjével, valamint mosogató és mosdó csaptelepek szakszerű javításával és cseréjével foglalkozunk. Ezen kívül komplett vízvezeték és csatornahálózat kiépítésével és strang vezetékek cseréjével is foglalkozunk.

Szolgáltatásainkat magas színvonalon, gyorsan és megbízhatóan végezzük el. Tapasztalt szakembereink minden típusú WC-tartály javítását és cseréjét, valamint mosogató és mosdó csaptelepek szakszerű javítását és cseréjét elvégzik.

Komplett lefolyórendszerek kiépítése kültérben és beltérben, csatornahálózatok és vízvezeték rendszerek kiépítése szintén szolgáltatásaink közé tartozik. A legkorszerűbb gépekkel dolgozunk, és mindig igyekszünk előre egyeztetni az árakat a munkák elvégzése előtt.

Ha lefolyók vagy csatornahálózatok duguláselhárítására van szüksége, mi a legkorszerűbb gépekkel és bontás nélkül végezzük el a munkát.

Bízza ránk vízvezeték-szerelési problémáit, és garantáljuk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek.

Kérjük, hívjon minket bármikor a nap bármely szakaszában, és mi azonnal segítségére leszünk.

Szeretnénk megosztani Önnel, hogy milyen jellemzőkkel rendelkeznek munkatársaink.

  • A Budaörsi Vízszerelő csapatában dolgozó szakembereinkre a minőségi munkavégzés, precíz és megbízható munka jellemző. Minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk, így Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapja.

    Szakembereink a legmodernebb technológiákat alkalmazzák a munkavégzés során, és mindig a legjobb minőségű anyagokat használják fel a munkák elvégzése során. Több ezer elégedett ügyfelünknek köszönhetően tudjuk, hogy munkatársaink minden esetben igyekeznek az Ön igényeinek és elvárásainak maximálisan megfelelni.

    Munkatársaink pontosan betartják a megbeszélt időpontokat, és mindig megbízhatóan, pontosan és precízen dolgoznak. Kedvező munkadíj áraink és az igényes munkavégzésünk kombinációja miatt Ön biztos lehet benne, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja tőlünk.

Reméljük, hogy hamarosan Ön is a elégedett ügyfeleink között lesz, és megbízni fog bennünk vízszerelési munkái elvégzésekor.

Munka menete a következő - Vízvezeték szerelés Budaörsön azonnal

Szolgáltatás                   megnevezése                                    Munkadíj
Csaptelep csere                                                                    13.000 Ft.-tól
Kombinált mosógépszelep csere                                             13.000 Ft.-tól
Mosogató szifon csere                                                          12.000 Ft.-tól
Mosdó szifon csere                                                               12.000 Ft.-tól
Sarokszelep csere                                                                 13.000 Ft.-tól
Mosógép bekötés                                                                  13.000 Ft.-tól
Mosogatógép bekötés                                                           13.000 Ft.-tól
WC. tartály javítás                                                                13.000 Ft.-tól
Beépített WC. tartály javítás                                                  15.000 Ft.-tól
Fali elzáró csere                                                                   15.000 Ft.-tól
WC. csésze csere                                                                  18.000 Ft.-tól
Kerti csap csere                                                                   15.000 Ft.-tól
Fagycsap csere – földmunkával                                             25.000 Ft.-tól
Csőtörés megszüntetése                                                       25.000 Ft.-tól

Munka menete a következő

Az időpont egyeztetés után pontosan, megbízhatóan és gyorsan megkezdjük a munkát. Minden esetben figyelembe vesszük a vevő igényeit és a lehetőségekhez mérten rugalmasan alakítjuk a munkát. Az elvégzett munka minőségére garanciát vállalunk, és mindig számlát állítunk ki a végösszeg pontosítása érdekében. Ha bármilyen probléma adódik, akkor az ügyfélszolgálatunk folyamatosan elérhető, hogy minél hamarabb megoldjuk azokat. Rövid határidejű vízvezeték szerelő szolgáltatások Budaörsön.

Fontos, hogy minden esetben a pontos árajánlatot csak a helyszíni felmérés után tudjuk adni, hiszen a vízvezeték szerelés árát számos tényező befolyásolja, például a munka nehézségi foka, az esetleges alkatrész cserék, a szükséges idő és a kiszállási távolság. Azonban, mindig törekszünk arra, hogy áraink kedvezőek legyenek, és ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásunkkal.

Vízvezeték szerelés Budaörsön – gyors kiszállással

Természetesen, mindenki számíthat a vízvezeték szerelő szolgáltatásainkra, legyen az magánszemély, közintézmény, szálloda, étterem, üzlet, iroda vagy bármilyen más vállalkozás vagy intézmény. Precíz és minőségi munkát végzünk minden esetben, és fontos számunkra, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk. Nem számít, milyen típusú vagy nagyságú a munka, mindig ugyanazt az odafigyelést és szakértelmet nyújtjuk.


Gyors vízszerelő szolgáltatásunk Budaörsön és a környező Pest megyei településeken azonnali kiszállással elérhető. Precíz, pontos és fix árakat kínálunk, hogy ne érjen meglepetés az árak tekintetében. Ha csőtörés, eldugult lefolyó, csaptelep vagy WC tartály cserére van szüksége, szakszerűen és rövid határidővel állunk rendelkezésére. Budapest összes kerületében és a felsorolt Pest megyei településeken számíthat ránk. Bármilyen vízvezeték szerelési munkában szakértelmünkkel állunk rendelkezésére.

Elsődleges vízvezeték szerelési szolgáltatásaink: Budaörsön és környékén

WC. csésze csere – szakszerűen
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az otthoni vízvezeték szerelés bizonyos esetekben veszélyes lehet és nem javasolt. Amennyiben nincs megfelelő szakértelme és tapasztalata, mindenképpen ajánlott szakember segítségét kérni a WC. csésze cseréjéhez.

WC. tartály szerelés és javítás

WC. tartályoknak számos gyakori hibája lehet. Például nem töltődik a tartályba elegendő víz, ami általában a töltőszelep vagy a vízszint-szabályozó hiba miatt fordul elő. Másik gyakori hiba, hogy a tartály lassan töltődik, ami a töltőszelep vagy a víznyomás problémájából adódhat.

A túltöltés a szintszabályozó problémáját jelzi, míg a tartály alján vagy oldalán lévő vízszivárgás általában a tömítési problémára utal. Zajos tartály esetén pedig a töltőszelepről, a víznyomásról vagy a vízkőlerakódásról lehet szó. Ha bármilyen ilyen problémája van a WC. tartályával, akkor javasoljuk, hogy hívjon szakembert a pontos diagnózis felállítására és a megfelelő javítás elvégzésére.

Mosogatógép bekötés Budaörsön

Mosógép bekötés. A mosógép szakszerű bekötését mindig bízza szakemberre. Vízvezeték szerelőink rövid határidővel és tiszta munkavégzéssel vállalják minden típusú mosógép bekötését Budapest minden kerületében és Pest megyében. Szükség esetén új nyomó- és lefolyóvezeték kiépítésével is segítünk. Beszereljük és beállítjuk minden szükséges alkatrészt, valamint segítünk kiválasztani és beépíteni a megfelelő mosógépszifont (bűzelzárót).

A bekötés folyamata két lépésből áll: először a mosógép vízvezeték hálózatra való rákötése történik meg megfelelő elzáró idommal (sarokszelep vagy kombinált szelep), majd a használt víz elvezetése a csatorna rendszerbe, mely során a megfelelő mosógépszifon beépítése mellett kötjük rá a kifolyócsövet a lefolyócsőre

Tipp Hogyan szereljük meg

Ha azonban úgy dönt, hogy mégis házilag szeretné elvégezni a WC. csésze cseréjét, akkor érdemes betartani a következő lépéseket:

Zárja el a vízvezetéket
Az első lépés az, hogy zárja el a WC-hez vezető vízvezetéket. Ehhez a falon lévő elzárót kell lezárni.

Ürítse ki a tartályt és a csészét
A vízvezeték elzárása után ki kell üríteni a tartályt és a csészét. Ehhez a tartályban lévő víznek ki kell folynia.

Távolítsa el a régi WC.-t
A csésze cseréjéhez először is le kell szedni a régi WC.-t. Ehhez a tartályban és a csészén lévő csavarokat kell eltávolítani.

Cserélje ki a régi tömítéseket
Az új WC. csésze beszerelése előtt ki kell cserélni a régi tömítéseket, hogy elkerüljük a vízszivárgást.

Szerelje fel az új WC.-t
Az új WC.-t felszerelésekor érdemes figyelni arra, hogy pontosan illeszkedjen a talapzathoz és a tartályhoz. A csavarokat óvatosan kell behúzni, hogy ne sérüljön el a csésze.

Csatlakoztassa a vízvezetéket
Az új WC. csésze felszerelése után csatlakoztassa vissza a vízvezetéket, majd ellenőrizze, hogy nem szivárog-e víz.

Ha bármilyen kétség merül fel, hogy a fenti lépéseket hogyan kell végrehajtani, vagy ha úgy érzi, hogy az otthoni vízvezeték szereléshez nem rendelkezik megfelelő szakértellemmel és tapasztalattal, mindenképpen ajánlott szakember segítségét kérni.

Mosogató gép bekötés

Ha mosogatógépet szeretne beszerezni és bekötni, mindig érdemes szakember segítségét igénybe venni. Vízvezeték szerelőink gyorsan és precízen vállalják minden típusú mosogatógép bekötését, és garanciát vállalnak a munkájukra. Budapest összes kerületében és Pest megye területén dolgozunk, és igény esetén új sarokszelep, kombinált szelep vagy mosogatógép kiállás kiépítésével is segítünk. A mosogatógép bekötése három részből áll: vízvezeték hálózatra történő csatlakoztatás (elzáró idommal), lefolyóhálózatra való csatlakoztatás (bűzelzáró szifonnal), valamint az elektromos hálózatra való bekötés.

Mikór van szükségem wc csésze cserére?

Mikor lehet szükség WC-csésze cseréjére? Általában akkor válik szükségessé a WC-csésze cseréje, ha megsérül – eltörik vagy megreped. A törés vagy repedés több okból is előfordulhat: bizonyos típusú csészék (talpas, lapos öblítésű, alsó kifolyású) pár év elteltével hajlamosak a talprész megrepedésére (azonban még évekig használhatóak). A WC-csésze cseréje szükségessé válhat továbbá lakásfelújítás vagy ingatlanvásárlás esetén is. Egy régi WC-csésze vagy folyamatos dugulás is indokolhatja a csere szükségességét.

Mosogató és mosdó csaptelep beszerelése

Ha szüksége van segítségre a megfelelő csaptelep kiválasztásában, figyelembe veheti a következő szempontokat:

Anyag: a legelterjedtebb anyagok a rozsdamentes acél, az öntöttvas, a réz, a krómozott réz és az alumínium. Az anyag kiválasztása a kívánt stílus, tartósság és karbantartási igény függvénye.

Típus: a két leggyakoribb típus a hagyományos és a karos csaptelep. A hagyományos csaptelepek egyszerűbbek és általában olcsóbbak, míg a karos csaptelepek jobban szabályozhatók és általában modernebb megjelenésűek.

Funkciók: egyes csaptelepeknek különböző funkciói lehetnek, mint például a kihúzható szórófej, a hideg-meleg víz szabályzó, vagy az automatikus leállás. Fontolja meg, mely funkciók szükségesek Önnek.

Méret: fontos, hogy a csaptelep mérete megfeleljen a mosogató vagy mosdó méretének és stílusának.

Vegye figyelembe ezeket a szempontokat a csaptelep kiválasztása előtt, vagy kérje szakember tanácsát.

A szolgáltatásunk a vízvezeték-szereléshez kapcsolódó munkákat tartalmazza, mint például a csőtörések vagy dugulások elhárítása, víz- és gázszerelés, WC-csésze cseréje, mosogató és mosdó csaptelepek felszerelése, mosogatógép bekötése, illetve WC-tartály javítása és cseréje. Vállalunk munkát magánszemélyeknek, társasházaknak, iskoláknak, állami intézményeknek, önkormányzatoknak, szállodáknak, éttermeknek, üzleteknek, áruházaknak, telephelyeknek, büféknek, irodáknak, üzemeknek, üdülőknek és sportlétesítményeknek. Szolgáltatásunkat a legtöbb budapesti kerületben és Pest megyében is elérhetővé tesszük, és a munka során mindig precíz és pontos munkavégzést biztosítunk.

Sarokszelep felszerelése, sarokcsap csere


Vízfogyasztó eszközeink elengedhetetlen tartozéka a sarokszelep, amely biztonsági funkciót tölt be és nélkülözhetetlen a mosogatóban, WC. tartálynál, mosógépnél, mosdónál és mosogatógépnél. Feladata, hogy meghibásodás esetén önállóan képes legyen az adott eszköz vízellátásának megszüntetésére, így feleslegessé válik a főelzáró csap elzárása. Általában hosszú élettartamúak, azonban nagyon ritka használatuk miatt előfordulhat, hogy a zárása meggyengül. Ebben az esetben cserélni kell a sarokszelepet. Emellett a megfelelő minőségű sarokszelep a vízfogyasztást is csökkentheti, mivel képes szabályozni a meleg és hideg víz átfolyási mennyiségét. Ezáltal rezsicsökkentő tényezőként is funkcionálhat.


Beépített WC. tartály javítása

 

A beépített WC. tartályok bonyolultabb szerkezetet mutathatnak egy laikus számára, mivel minden alkatrész a fal síkjában található. Azonban a szakemberek számára a javításuk nehézségi foka gyakorlatilag azonos a falon kívül elhelyezett WC. tartályokkal. Az a különbség köztük, hogy a beépített WC. tartályok esztétikusabbak, mivel a fal mögött helyezkednek el, de a belső alkatrészek megegyeznek a hagyományos WC. tartályokéval. Általánosságban elmondható, hogy minőségibb alkatrészek találhatóak a belsejében, mint egy olcsó műanyag WC. tartályban. Azonban, még ha minőségi alkatrészeket használtak is a beépített WC. tartályban, sem ajánlott házilag javítani vagy szerelni, inkább bízzuk ezt szakemberre.

 

Szifonok cseréje

A mosdó és a mosogató szifonjai olyan alkatrészek, amelyek gyakran elhanyagoltak, pedig fontos szerepük van a dugulások megelőzésében. Az időnkénti takarításon kívül legalább félévente érdemes szakemberrel ellenőriztetni, hogy a szifonok még megfelelően funkcionálnak-e, és szükség esetén megtisztítsák vagy cseréljék ki őket. Ha szifon cserére kerül a sor, mindig érdemes olyan könnyen össze- és szétszerelhető típusokat választani, amelyek tisztítása is egyszerűbb. Az olcsóbb változatokat érdemes elkerülni, mert azok rövidebb élettartammal rendelkeznek.


Szennyvízcsatorna javítás és csere

Az ingatlanok legfontosabb gépészeti része az ivóvíz és csatorna hálózat. Ha szüksége van új szennyvíz hálózat kiépítésre, javításra vagy cserére, bátran forduljon hozzánk szakértőinkhez. A csatorna javítása szükségessé válhat, ha folyamatosan dugulás alakul ki, szivárgások, felázások, beázások alakulnak ki, vagy ha épületszerkezeti süllyedés vagy szemmel látható csatorna szakasz sérülés történik. A szennyvízcső cseréje szükséges lehet, ha a lejtés megváltozik, legyen az épületen belül vagy kívül, például az épületszerkezetbe vagy a talajba épített szakaszoknál.


Fagytalanító csap csere


A kerti, udvari vízcsapok téli fagytalanításához fontos szerepe van a fagytalanító csapnak, amely a fagyhatár feletti csőhálózatból, az elzárást követően kifolyatja a vizet. Azonban fontos tudni, hogy a kerti fagytalanító csap nem tervezett az állandó nyitás-zárásra, így hosszú távon csak 1-2 alkalommal bírja el. A csőszakaszba beépített fagytalanító csap általában meghosszabbított fordító kar segítségével működik, amelynek elforgatásával lehet elzárni vagy kinyitni a csapot.


Darálós WC. beszerelése, beépítése és duguláselhárítása


Ha darálós WC. beszerelésére vagy beépítésére lenne szüksége, akkor forduljon szakemberhez. Az ilyen típusú WC.-k tele vannak kényelmi funkciókkal, és bár jól szolgálnak, idővel problémákat okozhatnak. A leggyakoribb probléma a dugulás, amelyet a darálórendszer túlterhelése vagy mechanikai hiba okozhat. A dugulás elhárítása speciális szakértelemmel és eszközökkel történik, így mindig bízza ezt a feladatot szakemberre. Ha mégis úgy dönt, hogy maga próbálkozik a duguláselhárítással, akkor figyeljen oda, hogy csak a megfelelően kiválasztott eszközöket használja, és ne károsítsa a darálórendszer fontos részeit.