Duguláselhárítás Budaörs Központifűtés szerelés

Központifűtés szerelés

Központi fütésszerelés - 0630 882 3000

Központi Fűtés Szerelés

Vállaljuk a központi fűtés szerelését, beleértve a gázkazán szerelést (turbós és kondenzációs egyaránt), valamint a radiátor és más fűtőtestek szerelését. Munkatársaink a helyszínre érkezés után azonnal megkezdik a probléma diagnosztizálását, majd rögtön nekilátnak a helyreállításnak.

Cégünk 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy készüléke tökéletesen lesz beszerelve. Ha minket hív ki javításra, akkor a javítás végeztével a kiszállási díjat elengedjük. Ha problémát észlel központi fűtés rendszerében, akkor fontos, hogy ne próbálja meg önállóan megoldani. Mindig forduljon hozzánk, hogy mi orvosoljuk a problémát.

Munkanapokon 08:00 – 20:00 között vagyunk elérhetők. Időpontot kérhet tőlünk online és telefonon is.

Központifűtés szerelés

Fűtésrendszer Karbantartás

A fűtésrendszerek karbantartása rendkívül fontos. Ha rendszeresen karbantartja a készülékeit, például a kazánt, garantálható a hosszabb élettartam, valamint a biztonságos és zökkenőmentes működés.

A karbantartás során a szerelő alaposan átvizsgálja a készüléket és megállapítja, hogy alkalmas-e a következő fűtési szezonra. Ha a készülék rendben van, átadja azt, de ha problémát észlel, megbeszéli Önnel a javítási lehetőségeket és szükség esetén elkezdi a javítást. Forduljon hozzánk bizalommal a karbantartással kapcsolatban!

Központi Fűtés Szerelés

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármilyen munkába belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, hiszen minden beépítés és felújítás egyedi. Személyes felmérést követően adunk pontos árajánlatot akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk tapasztalt szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési és gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont Egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 – 20:00 között a telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük, kattintson ide!